Set 12 ventuze magnetice Haci

Write a review
280 Lei
DBA320B
in stoc
+

Descriere

Ventuzele magnetice Haci cunosc de peste 20 de ani un mare succes. Sunt un produs revolutionar ce utilizeaza efectul magnetoterapiei asupra punctelor de acupunctura si asupra meridianelor.

Principiul de lucru este foarte simplu: cu ajutorul vidarii produse de ventuza, aceasta se ataseaza de piele cu magnetul deasupra unui punct de acupunctura sau deasupra unei zone afectate. Campul magnetic strabate punctul de acupunctura in profunzime pana la aproximativ 1-2 cm.

NOTA: nu se pot folosi ca simple ventuze clasice. Prin constructia lor nu videaza suficient de puternic pentru a extrage Sha-ul sau energia si sangele stagnate ca in cazul ventuzelor clasice. Rolul lor este de a lucra asupra energiei prin intermediul magnetismului.

Se pot numi doua directii de utilizare in functie de tehnica terapeutului:

1. aplicare locala in zona blocata, dureroasa sau a organului afectat, dupa principii comune ventuzelor. Retineti: aceste ventuze NU VIDEAZA ca o ventuza clasica, ci videaza foarte usor si doar ataseaza magnetul de piele!

2. aplicari pe meridiane si puncte de acupunctura dupa metode ce sunt mai apropiate acupuncturii. Aceasta a doua metoda necesita cunostinte minime in fluxul meridianelor si localizarea unor puncte de baza in acupunctura, pentru a realiza dispersia sau tonifierea unor meridiane in cazul unor patologii specifice. Intre doua ventuze de culoare diferita  (+ si -) se creeaza un flux magnetic care modifica energia pe meridian. Pentru a trata astfel, aveti nevoie de cunostinte despre patologii pe meridiane si nevoia de a tonifia sau dispersa un meridian in cazul unei patologii certe (exemplu - in caz de gastrita, meridianul STOMAC este in exces energetic si el trebuie dispersat, in caz de hipertensiune esentiala, meridianul Inima este in exces si el trebuie dispersat.

Nu veti gasi in interiorul setului brosura pentru utilizare pe patologii intrucat setul este dispozitiv medical si este detinat a fi utilizat de persoanele cu calificare in domeniu.

Posibilitatile acestor ventuze sunt nelimitate din punt de vedere tehnic insa ele depind in totalitate de priceperea terapeutului in alegerea locului de amplasare si a formulei de tratament. Setul de fata este produs in China, sub licenta; ventuzele sunt din plastic cu para de cauciuc, este un set de foarte buna calitate in ceea ce priveste materialele, cat si imbinarea acestora.

Dimensiuni ventuza (diametru interior):

  • 2 bucati x 3 cm;
  • 6 bucati x 2.5 cm;
  • 2 bucati x 2 cm;
  • 2 bucati x 1 cm.

No reviews found