produse specifice SuJok

Terapia Sujok este o terapie moderna care studiaza si imbogateste teorii si sisteme clasice de terapie, orientale.

Bazele terapiei au fost puse de profesorul coreean ParK Jae Woo si a fost implementata si dezvoltata de Academia de Acupunctura Sujok din Moscova precum si de numeroase centre de profil din lume.

Terapia Sujok include terapia prin intermediul :

- punctelor reflexe de pe palme, talpi, mana, picior , ureche, fata si scalp (sisteme de proiectie ale corpului si organelor pe acestea)

- studiu meridianelor chinezesti clasice, imbogatite cu o seama de meridiane a caror evidenta a putut fi sustinuta

- studiul sistemului de energii al omului numit Diamant , sitem care studiaza in amanunt ceakra solara Agni , ceakrele interne, ceakrele externe , meridianele de granita si meridianele centrale ale sistemului energetic uman precum si circulatia energiei intre acestea.

Se combina astfel intr-o singura stiinta terapeutica studiul filosofiei si metafizicii Hinduse ( ceakre) a celei chinezesti ( meridiane) si Egiptene, Sumeriene (piramida) cu legaturile dintre ele.

- studiul sistemului spirala si al meridianelor spirala in corpul uman. ( descoperire recenta )

- studiul si aplicarea in terapie a modelului de organizare in Triorigine a Universului si a corpului uman: Homo (Inn), Hetero (Yang), Neuto (vidul, sursa) si Neutro ( armonie).

Terapia Sujok studiaza metodele de influentare ale punctelor reflexe precum si ale punctelor energetice terapeutice studiate ( domeniile de mai sus) :

- terapia cu ace ( acupunctura Sujok )

- magnetoterapia;

- semintoterapia ( tratamente utilizand semintele)

- cromoterapia

- terapia zambetului

- terapia constiintei, a mentalului...

- terapia cu particule M