Informatii privind comanda, transportul si plata

Comenzile le puteti da pe email la livrari@depozituldeace.net sau prin intermediul site-ului dupa ce va creati un cont de utilizator. Telefonic va putem consilia in privinta dimensiunilor de ace dorite sau asupra altor subiecte legate de produsele si serviciile comercializate.

TRANSPORTUL este realizat prin CURIERAT RAPID - CARGUS , cu plata ramburs, la LIVRARE (CASH SAU CU CARDUL LA CURIER).

CURIERAT RAPID - transportul este realizat de firma de curierat, cu livrare "la usa", in 24-48 de ore lucratoare, in peste 5000 de localitati din tara. Adresa de livrare si distanta NU influenteaza tariful de expeditie sau timpul de livrare. Singura conditie este ca adresa dvs sa se gaseasca in zona acoperita de CARGUS. Daca localitatea dvs nu este pe lista de localitati cu tarif negociat o sa primiti un email din partea noastra in care veti fi informat si in care vi se solicita o varianta alternativa pentru transport. Plata ramburs la primirea coletului.

PROCESAREA COMENZILOR

Comenzile trimise pana la ora 14.30 de regula vor fi procesate si inmanate  curierului in aceeasi zi si livrate destinatarului a doua zi. Sunt si exceptii date de volumul de livrari si de orele specifice de ridicare a coletelor de catre Cargus. Sambata si duminica nu se fac expedieri de colete.

De regula, prin contract destinatarul va fi contactat TELEFONIC, cam cu 1 ora inainte de livrare, pentru a se confirma existenta acestuia la adresa mentionata pe  colet.

Costul transportului variaza intre 19-25 lei (in functie de greutatea coletului).

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT la o valoare a comenzii de peste 500 de lei, cu conditia ca localitatea destinatiei sa fie in zona cu tarif normal.In cazul in care localitatea este in zona cu tarif suplimentar, va fi scazut din costul total al livrarii suma de 19 lei.

DUPA PLASAREA COMENZII aceasta va fi analizata de un reprezentant al firmei.

a) In cazul in care se constata ca unul sa mai multe produse nu sunt pe stoc sau sunt alte discutii legate de adresa, datele de livrare sau de facturare, veti fi contactat/a telefonic de noi pentru a lamuri aceste aspecte. In cazul in care nu raspundeti la telefon procedura implica sa va trimitem un email pentru solutionare si sa asteptam raspunsul dvs. Ne rezervam dreptul de a nu expedia comenzile, daca acestea nu au toate datele corecte de livrare si de facturare.

b) Daca comanda dvs. este in regula, nu va mai contactam telefonic sau pe email, considerand-o COMANDA FERMA din partea dvs. Ea va fi procesata in aceeasi zi si dvs o sa o primiti in maxim 24-48 de ore, cu urmatoarele mentiuni: comenzile primite pana la ora 14:30 sunt procesate (de regula) in aceeasi zi. Comenzile expediate vineri pana la ora 15 vor fi procesate vineri. Puteti primi produse si sambata, daca firma de curierat opereaza sambata in localitatea dvs. In caz contrar vor ajunga la dvs luni. Comenzile primite incepand cu ora 14:30 vineri si pana la ora 14:30 luni sunt procesate luni si pot ajunge la destinatie marti sau miercuri.

Facem tot posibilul ca sa primiti produsele expediate in 24 de ore. Insa este doar efortul nostru. De regula contractul cu firma de curierat implica livrare in 48 de ore ! Trebuie sa intelegeti ca am selectat o firma de curierat de prestigiu, insa mai pot interveni situatii , rare, in care produsele sa ajunga mai tarziu de 24 de ore la destinatie. Nu avem controlul direct asupra curierilor locali, ca factor uman.

In cazul in care nu primiti produsele pana la ora 16 30 va rugam sa ne contactati, sa avem timp sa interogam statusul livrarii dvs. la firma de curierat.

In cazul in care, din eroare, suma solicitata pe ramburs ori suma solicitata pe transport sunt mai mari decat cele de pe comanda, va rugam sa ne contactati cat mai repede posibil, chiar si de fata cu agentul de curierat.

Va multumim

Echipa depozituldeace.ro