Set 10 ventuze magnetice HACI

Write a review
530 Lei
in stoc
+

Ventuzele magnetice Haci sunt patentate (inventate) de firma DongBang Coreea. Produsul Haci (original) cunoaste de peste 15 ani un mare succes in randul utilizatorilor profesionisti si amatori. Ventuzele magnetice Haci sunt, ca utilizare si rezultate, la granita dintre utilizarea ventuzelor clasice si acupunctura.

Ele imbina prin vacuumul creat efectele ventuzelor clasice cu efectele magnetoterapiei moderne. Puterea lor terapeutica sta in faptul ca magnetismul lor este comparabil cu stimularea blanada a unui ac de acupunctura. Campul magnetic al ventuzei Haci penetreaza pielea in profunzime - 1-2 cm si influenteza structurile fizice si energetice.

Se pot numi doua directii de utilizare in functie de tehnica terapeutului:
1) aplicare locala in zona blocata, dureroasa sau a organului afectat, dupa principii comune vetuzelor . Retineti: aceste ventuze NU VIDEAZA ca o ventuza clasica ci videaza foarte usor si doar ataseaza magnetul de piele !
2) aplicari pe meridiane si puncte de acupunctura dupa metode ce sunt mai apropiate acupuncturii. Aceasta a doua metoda necesita cunostinte minime in fluxul meridianelor si localizarea unor puncte de baza in acupunctura pentru a realiza dispersia sau tonifierea unor meridiane in cazul unor patologii specifice.

Intre doua ventuze de culoare diferita (+ si -) se creeaza un flux magnetic care modifica energia pe meridian. Pentru a trata astfel aveti nevoie de cunostinte despre patologii pe meridiane si nevoia de a tonifia sau dispersa un meridian in cazul unei patologii certe: de genul in caz de gastrita meridianul STOMAC este in exces energetic si el trebuie dispersat, in caz de hipertensiune esentiala, meridianul Inima este in exces si el trebuie dispersat.
Nu veti gasi in interiorul setului brosura pentru utilizare pe patologii intrucat setul este dispozitiv medical si este detinat a fi utilizat de persoanele cu calificare in domeniu.

Posibilitatile acestor ventuze sunt nelimitate din punt de vedere tehnic insa ele depind in totalitate de priceperea terapeutului in alegerea locului de amplasare si a formulei de tratament.

Setul este compact, usor si de o calitate deosebita. Cauciucul ventuzelor este recunoscut a avea o rezistenta deosebita.

Pe piata de profil au aparut numeroase replici provenind de la firme din China insa sunt clare diferente intre produsul original si acestea in ceea ce priveste :

- calitatea si rezistenta la uzura in timp ,

- rezistenta sporita la imbatranirea cauciucului ( cauciucul imbatraneste dupa o periada si crapa sau prezinta numerosi pori de aceea, calitatea acestuia este vitala la un astfel de produs)

-puterea mult mai mare a magnetului, peste 1000 Gaus
SETUL CONTINE: 10 ventuze magnetice 3 dimensiuni si pe doua polaritati + si -

Setul este ORIGINAL, cu timbru holograma de autenticitate.   

No reviews found